top of page
a148c9f0f8424f0b39e4eade2e0bfbcc_edited.jpg

BEHANDELINGEN

Te gast zijn bij Pure Skin by Daniëlle is meer dan even een bezoekje brengen aan de schoonheidsspecialist. Het is een moment voor jezelf, een moment van rust en ontspanning! Zie hieronder mijn behandelingen. 

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Deze gezichtsbehandelingen bieden je de verzorging die je huid verdiend. Of je nu opzoek bent naar extra stevigheid met de bindweefsel behandeling, je huid even fijn wilt laten reinigen óf gewoon een zen momentje nodig hebt voor ultieme rust. We hebben alles in huis om je huid te helpen stralen. 

FotoDanielle-1531.jpg
FotoDanielle--5.jpg

MASSAGES

Of je nu opzoek bent naar verlichting van spierpijn en stijfheid of een manier om te ontspannen en stress te verminderen. Massages helpen je met het verbeteren van je bloedcirculatie, flexibiliteit, nachtrust en welzijn.

Voor de totale ontspanning en een welverdiend geluksgevoel wordt er tijdens de behandeling een heerlijk geurende warme olie gebruikt.

MODULES

Naast de gezichts- en lichaamsbehandelingen help ik je ook graag met de losse modules. Van  het verven van wimpers en wenkbrauwen tot epileren en waxen van specifieke gebieden. Door mijn deskundige blik ga jij zelfverzekerd de deur uit!

FotoDanielle-1415.jpg
bottom of page