top of page

Ik ben Daniëlle Willemsen 50 jaar jong en moeder van 3 mooie, ondertussen grote, zonen. Mede dankzij deze mannen toen nog 3 kleine druktemakertjes heb ik 23 jaar geleden de keuze gemaakt om het roer om te gooien.  Zelf ging ik geregeld naar de schoonheidsspecialist eerst omdat het “nodig” was maar later werd het ook een uitje, een moment helemaal alleen voor mijzelf.

 

En dat is wat ik nu graag anderen wil laten beleven, even rust om je heen creëren, een leeg hoofd, ontspanning, alleen aandacht voor jou maar vooral ook een mooie huid! Want “Mooie Huid” is precies dat waar Pure Skin voor staat (en wie zich mooi en relaxt voelt, zal schoonheid uitstralen!).

 

Na mijn opleiding heb ik kort een eigen salon aan huis gehad maar toch de keuze gemaakt om bij een mooie wellness in een sauna te gaan werken om daar meer ervaring op te doen in verschillende technieken van behandelen, massages en huidverbeterende behandelingen. De droom van een eigen salon bleef mijn grootste wens en na bijna 10 jaar in de wellness heb ik in januari 2019 die droom waargemaakt.

a148c9f0f8424f0b39e4eade2e0bfbcc_edited.jpg

OVER DANIËLLE

MAUREEN HULSCHER

"Daniëlle heeft een goede kennis van huidtypen en haar producten. Hierdoor kan zij de behandelingen bieden met optimaal resultaat! Verder vindt ik de persoonlijke benadering, Flexibiliteit bij het plannen van afspraken en de zorgvuldigheid die Daniëlle waarborgt tijdens de behandelingen erg prettig."

bottom of page